Розбір Писання

Писання є головним і єдиним безпомилковим відкриттям Бога людям. Він багатьма способами в різні часи відкривав Себе людям і в результаті Він вирішив все це записати, для кращого зберігання і поширення.

Церква Христа завжди керувалась саме Його словом в усьому що вона робила, що і дало можливість їй поширити Євангеліє по всій землі. Однак завжди, коли Церква відступала від ясних вказівок писання і керувалась іншими авторитетами, це приводило її до краху і біди, її ім’я й ім’я її Бога хулилось і ганьбилось, а люди що мали бачити в церкві Бога відкидали й Церкву і Євангеліє, яке могло принести їм спасіння.

Тому Писання є головним нашим орієнтиром і авторитетом в усіх питаннях віри й практики. Тільки так ми зможемо догодити нашому Господу.

Ми віримо в те, що писання написане Богом, через людей, так що все що в ньому написане не містить в собі протиріч і помилок. Писання написане ясно, так що будь-який людина що має здоровий глузд, може зрозуміти його суть і пізнати волю Бога що до неї і її життя.

Оскільки це писання безпомилкове і ясне, ми можемо і повинні його вивчати, оскільки саме так і тільки так ми можемо пізнавати Бога.

З цієї причини проповіді що звучать в нашій церкві базуються на писанні, а домашні групи в усій своїй роботі намагаються слідувати писанню і навчати згідно з писанням.

Також ми проводимо розбір писання, де вірш за віршем проходимо книги біблії. Це дуже хороший інструмент, що допомагає побачити написане в писанні в тому вигляді, як його бачили перші читачі. Ми дотримуємось буквального тлумачення біблії, згідно з граматикою і контекстом.

Ви можете відвідати розбір писання в четвер о 19:00 в приміщенні церкви.